Butik

Varmt välkomna till GotKicks – Din Sneakersdestination i Helsingborg!

Hej kära skoentusiaster! Vi på GotKicks är stolta över att presentera vår nyöppnade butik i Helsingborg, där vi specialiserar oss på limiterade och exklusiva sneakers. Med vår butik belägen på pittoreska Smugglargränd 2, endast en fem minuters promenad från Helsingborgs centralstation, är det både enkelt och smidigt att hitta till oss.

Ett Imponerande Utbud av Sneakers

Vid GotKicks strävar vi efter att erbjuda ett stort och varierat sortiment av sneakers. Här hittar du de allra senaste modellerna från de mest älskade varumärkena. Oavsett om du är på jakt efter den där speciella, limiterade utgåvan eller bara vill uppdatera din skogarderob, kan du vara säker på att du hittar något unikt hos oss.

Professionell och Vänlig Personal

Vår kunniga och passionerade personal står redo att guida dig genom vårt fantastiska utbud. Är du osäker på vilken storlek som passar bäst eller letar efter rekommendationer? Oroa dig inte, vår personal hjälper dig gärna att hitta den perfekta passformen och ge råd baserat på din stil och preferenser.

Besök oss och Utforska Sneakervärlden

Vi inbjuder dig att komma och uppleva GotKicks, din nya sneakersdestination i Helsingborg. Vill du planera din resväg i förväg? Enkelt! Sök bara på 'GotKicks' på Google Maps för vägbeskrivningar rakt till vår dörr. Vi ser fram emot att träffa dig och dela vår passion för sneakers!

Våra Öppettider

Vi vill att ditt besök hos oss ska vara bekvämt och anpassat efter din vardag. Här är våra öppettider:

  • Torsdag: 12.00 – 20.00
  • Fredag: 11.00 – 18.00
  • Lördag: 12.00 – 17.00
  • Söndag till Onsdag: Stängt

Notera att vi har generösa öppettider på torsdagar för att möjliggöra shopping även efter arbetsdagen.