Supreme's Nike SB Dunk Low 'Rammellzee'

Supreme's Nike SB Dunk Low 'Rammellzee'

Supreme har inte slösat någon tid på att hitta sitt tempo för säsongen. De har redan återförenats med Nike för att återuppliva Air Bakin och lanserat sitt senaste samarbete med The North Face tidigare i veckan. Nu har det ryktats om att Supreme och Nike kommer att samarbeta med en SB Dunk i både low- och high-tops, och igår släpptes bilder på den kommande SB Dunk Low på nätet.

Det iögonfallande paret har en överdel i canvas som står ut med konstverk från den futuristiska Rammellzee från New York. Dess färgglada abstrakta detaljer delar utrymme med svarta mockaöverdrag och Swooshes som matchar en svart sömmad mellansula. Gummisulor avslutar strukturen medan samarbetet börjar med ett gyllene "SUPREME" lace lock tillsammans med en "WORLD FAMOUS." hangtag som även finns på äldre Supreme X Nike Dunk Lows. På tungetiketten hittar vi även "Nike SB" och "Supreme", samarbetet avslutas med "WORLD FAMOUS" textat på skosnörets dubbar.

Det är okänt om det senaste samarbetet mellan Supreme och Nike SB Dunk kommer att äga rum på våren eller hösten, men det förväntas att det landar på hyllorna någon gång i år via Supreme och Nike. Håll dig uppdaterad för mer information när detta mycket efterlängtade par förbereder sig för en explosiv release.

Supreme x Nike SB Dunk Low sida profil

Supreme x Nike SB Dunk Low sida profil

Supreme x Nike SB Dunk Low tå och lace lockSupreme x Nike SB Dunk Low detaljer på konst

Supreme x Nike SB Dunk Low detaljer konst

Supreme x Nike SB Dunk Low tag på tunga och snören med "World famous"

Supreme x Nike SB Dunk Low hangtag med text World Famous

Stil: FD8778-001

Tillbaka till blogg