Nike SB x Air Jordan 4 “Sapphire Blue” Ryktas släppas sent 2023

Nike SB x Air Jordan 4 “Sapphire Blue” Ryktad release 2023

En redan stark kandidat för 2023 års "Sneaker Of The Year", har Nike SB x Air Jordan 4 "Pine Green" enkelt lyckats erövra hjärtan av både Air Jordan-entusiaster och SB-fans. Den fräscha färgblockeringen förtjänar mycket av äran för att den är så tilltalande, så det är goda nyheter att höra att samma formel verkar vara på gång för en ryktad release.

Enligt @glitchedgarbage och @xcsnkr på Instagram ryktas det om att Nike SB x Air Jordan 4 släpps sent 2023 eller tidigt 2024 i färgen "Sapphire Blue". Denna skiss visar en identisk färgblockering som originalutgåvan, med Pine Green utbytt mot den attraktiva blå nyansen.

Hittills har det inte funnits några andra ryktade släpp av Nike SB Jordan 4, där folket på Nike SB har gått så långt som att bekräfta att den helt svarta "wear-test" colorwayn inte kommer att släppas till allmänheten. Om ryktena om "Sapphire Blue" stämmer, förvänta dig ett föreslaget retailpris på 2499kr, med tillgänglighet på SNKRS, skatebutiker och utvalda återförsäljare över hela världen.

En annan release att hålla koll på i April är Travis Scott x Jordan 1 Low "Olive", kanske året fetaste jordan 1 lows?

Tillbaka till blogg