Air Jordan 4 “Bred Reimagined” Release

Air Jordan 4 “Bred Reimagined” Release

I årtionden har Jordan Brand fortsatt att återutge sina viktigaste lanseringar, från Air Jordan 2 "Chicago" till Air Jordan 11 "Concord". Förutom skillnader i form och kvalitet har många av dessa förblivit trogna originalet. Idag har Jumpman dock börjat justera själva essensen av dessa tidigare klassiker och visa dem genom en mängd olika linser som en del av serien "Reimagined". Och någon som följer fotspåren av Air Jordan 1 och Air Jordan 3 är det ingen annan än Air Jordan 4 som ryktas leverera "Bred Reimagined" år 2024.

Air Jordan 1 "Lost & Found" och den kommande Air Jordan 3 "White Cement Reimagined" har satt en ganska felaktig standard, eftersom många nu likställer "Reimagined" med gulnade mellansulor och vintage inspirerade detaljer. Detta kommer dock inte att fortsätta vara fallet med kommande utgåvor, eftersom den tidigare läckta Air Jordan 1 "Royal Reimagined" förväntas komma i mocka.

För tillfället är inte mycket känt om designen av Air Jordan 4 "Bred Reimagined". Men eftersom det är kollektionens första exempel på silhuetten, är det möjligt att Jordan Brand återigen kommer att använda sig av den åldrande estetiken. Så för tillfället, sitt stilla och håll utkik efter ytterligare uppdateringar. Dessa ryktas att de ska släppas i Mars 2024.

Här är lite bilder på orginalet av Jordan 4 Bred som släpptes 1989:

Air Jordan 4 Bred "Reimagined"

 

Air Jordan 4 Bred "Reimagined"

Air Jordan 4 Bred "Reimagined"

Färg: Black/Cement Grey/Summit White/Fire Red

Kolla även in den senaste releasen Air Jordan 4 Sb "Pine Green" som vi fick in tidigare i veckan.

Tillbaka till blogg