A Ma Maniere’s Air Jordan 1 “Hand Wash Cold” Sample Gotkicks header

A Ma Maniere’s Air Jordan 1 “Hand Wash Cold” Sample

Minns ni den 3 december 2021 när A Ma Maniére släppte en eftertraktad Air Jordan 1? Skorna följde samma riktning som deras Air Jordan 3 från föregående år, men samples visar en annan historia.

En osläppt version av The Whitaker Group's andra officiella samarbete med Air Jordan dök nyligen upp på sociala medier. Sneakern har en ren vit, texturerad läderöverdel. Ormmönster runt kragen och på swoosharna går i en kontrasterande svart nyans. Dessutom är den reptiliska touchen mer definierad på "Hand Wash Cold" Samplen än på de som säljs i butik. Grafiken i form av tvättråd är präglat horisontellt på den nedre delen av hälen och fortsätter i ett koncept som tidigare setts på Maniéres Air Force 1 capsule från November 2019. Slutligen är butikens namn tryckt på ryggraden, medan "Wings" på ankelflikarna är broderade i svart.

Ta en närmare titt på paret nedan. Skorna kommer troligtvis inte att släppas på Nike SNKRS någon gång, men James Whitner och hans team kan möjligtvis återbesöka konceptet i framtida projekt.

A Ma Maniere’s Air Jordan 1 “Hand Wash Cold” Sample

Tillbaka till blogg