Vad är Crease Skydd och hur fungerar de?

Vad är Crease Skydd och hur fungerar de?

Varför använda Crease Skydd?

Kärt barn har många namn, Crease Skydd, Crease Shields, Crease Protectors, Anti-Creasing skydd osv, hos oss kallar vi dem Crease Skydd. Det första och främsta problemet som oftast uppstår med sneakers är att tåboxen blir skrynklig och får veck. En skrynklig och veckad tåbox är en av de främsta faktorerna som får dina sneakers att se gamla och slitna ut. För att hantera detta problem föreslår vi att du använder Crease Skydd, som har utformats speciellt för att ge ytterligare struktur till tåboxen på dina sneakers för att förhindra creases som till slut leder till rynkor och sprickor. Crease Skydd minskar dramatiskt risken för att dina sneakers får creases genom att se till att du inte sätter tillräckligt med tryck på tåboxen.

Steg för att använda Crease Skydd

 

Dessa Crease Skydd levereras i par som du sätter in i dina skor innan du ger dig iväg för din vardagliga rutin. De ger extra stöd åt tåboxen och förhindrar att dina skor bildar små veck precis över tåboxen och områdena runt omkring. De ger stabilitet till området och förhindrar deformation. För att sätta in dem: lossna på skosnörena, ta ut din innersula, tryck in Crease Skydden mot toppen av skon, sätt tillbaka innersulan, och du är redo för att ha sneakers utan veck och rynkor.

Fördelar med att använda Crease Skydd

Crease Skyddet är en tunn sköld som sätts in i din sko som förhindrar creases, som namnet antyder, och gör skorna mer hållbara. De ger extra stöd till tåboxen och bibehåller skons ursprungliga form. Det är en flexibel film som har en smart design med hål för ventilation och maximal komfort. Den är tillverkad av starka, hållbara och tvättbara material.

Crease Skydd i olika storlekar

Tips för att hålla dina sneakers i bästa skick

En annan sak som du kan göra för att skydda dina sneakers är att hålla dem rena. Detta enkla tips förlänger också livslängden på skorna. Sätt in Crease Skydd medan du rengör skorna också, så att du får bort smuts samtidigt som du bibehåller formen på skon och förhindrar veckning. Vecken är vanligtvis den första platsen där sprickor börjar uppstå, så du bör ta tag i problemet från roten för att säkerställa en långvarig sneaker. GotKicks säljer Crease Skydd för endast 69kr, så köp ett par med dina nya Jordan 1, Nike Dunks, eller Jordan 4 som exempel, för att förhindra att det uppstår veck redan från början.

Hur du förvarar dina sneakers påverkar också skons livslängd, du kan även sätta in Shoe Trees i dina skor när du tar av dem och förvarar dem.

Sneakers med Crease Skydd detaljbild med Jordan 4
Tillbaka till blogg